Partisekreterarna presenterar ny utomhuskampanj

allianskampanj (kopia)
Idag presenterade Alliansens partisekreterare Kent Persson (M), Nina Larsson (FP), Michael Artursson (C) och Acko Ankarberg Johansson (KD) en ny gemensam utomhuskampanj. Kampanjen kommer att synas i hela landet under valrörelsens sista vecka.

–   Med kampanjen vill vi visa upp vårt samarbete som lett till ett valmanifest med över 260 gemensamma, färdigförhandlade förslag. Med dessa kan vi uppnå vårt mål om 350 000 fler i arbete till år 2020 och fullfölja våra planer om Sverigebygget, med höghastighetståg och sammanlagt 300 000 nya bostäder till år 2020. Våra motståndare saknar både samarbetspartners och har enbart skisser till förhandlingar, säger partisekreterare Kent Persson (M).

– Ett väl fungerande samarbete kräver att man vill samarbeta, det vill vi och vi har visat att vi kan det under svåra tider och med svåra frågor såsom energiförsörjning och kärnkraft, säger Folkpartiets partisekreterare Nina Larsson.

– Alliansen gör den största infrastruktursatsningen någonsin. Samtidigt är oppositionens gemensamma transportpolitik lika sammanhållen och välfungerande som en skrotad Volvo v70, säger Michael Arthursson, partisekreterare för Centerpartiet. 

– Socialdemokraterna vill byta ut riktiga jobb mot traineeplatser, vi vill hellre öka möjligheterna för företag att kunna anställa fler. Valet står mellan Alliansens jobbpolitik och de rödgrönas platspolitik, säger partisekreterare Acko Ankarberg Johansson (KD). 

Ladda ner affischerna: 

Alliansaffisch_bidragmotjobb
Alliansaffisch_samarbete
Alliansaffisch_tag