Vi i Alliansen – Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna – vill ha ditt förtroende i valet i september.

Vår politik är tydlig. Vi vill att jobben ska bli fler. När fler jobbar växer ekonomin. Då blir det mer resurser till vårt gemensamma. Våra barn och ungdomar får en bra skola. Sjukvården finns där när den behövs. Omsorgen om våra äldre fungerar bra och är av god kvalitet. Det är så det hänger ihop. Därför är jobben vår viktigaste fråga.

Sverige står starkt i Europa. Trots en lång finanskris har över 340 000 fler människor ett jobb att gå till i dag, jämfört med 2006. Vi satsar på mer kunskap i skolan och på en sjukvård av hög kvalitet och med korta köer. Vi investerar i vägar och järnvägar. Samtidigt som vår ekonomi växer, minskar våra klimatutsläpp.

Mot oss står en splittrad opposition som tävlar i att lova allt till alla. Kraftigt höjda skatter på jobb och företagande ska finansiera utbyggda bidragssystem. Den politiken har redan prövats. Det var fel politik då och den är inte mer rätt i dag.

Alliansen vill fortsätta göra ett bra land ännu bättre. Vi lägger fram nya reformer för att fortsätta utbilda och stärka arbetskraften. Alla våra förslag är finansierade. Det vi lovar gäller.

Fler jobb och en ekonomi som växer är bra för alla människor i Sverige. Det är Alliansens politik. Så stärker vi grunden för ett rättvist samhälle som håller ihop.